مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری، فروش مال غیر، جعل امضا

سلام قطعه زمینی به مساحت 264 متر در سال 1390خریدم و قرار شد اگر پس از تفکیک شهرداری به زمینم اضافه شد بهای آن را به فروشندگان بپردازم. اگر کم شد من از فروشندگان بهای آن را به نرخ روز دریافت کنم اکنون 4متر از زمین کم شده و فروشندگان بهای کم شدن این 4 متر را پرداخت نمیکنند... حال چند نکته هست
1- اینکه فروشندگان موقع تفکیک زمین به جای بنده در دفترخانه رسمی به عنوان مالک امضا نمودند و این 4 متر کم شده
2- اینکه از کل 8 پلاک زمین که یکی از آنها از بنده است 160متر را به شهرداری واگذار نمودن و این 4متر نیز جز این 160متر است
3-اینکه پول این 4متر زمین را نمیدهند

حال سوال من اینست با توجه به مراتب بالا این شکایت کیفری به سر انجام میرسد؟ نهایتا حکم چه می باشد؟ محکوم به پرداخت مبلغ 4متر زمین میشوند؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،کیفری نیست آنگونه که شماگفتیدطرف مقابل محکوم خواهدشد.موفق باشید