مشاوره حقوقی رایگان - بیگناه

سلام خداقوت (18 خرداد دستگیر شده)
عمو بنده یک راننده ساده هست و سابقه ندارد یه قطعه لوازم ماشین را بارگیری کرده و صاحب بار 14 کیلو تریاک داخل آن جاساز کرده بود و عمو خبری نداشته بی گناه دستگیر شده و زندگی دوتا خانواده دارد نابود میشود. و فقط شماره تلفن صاحب بار را دارد. و آن هم خاموش است. عاجزانه خواهشمندم بگویید چه اقدامی سریع انجام بدیم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام کمک کنید تا تحقیقات پلیس کامل شود اگر اظهارات عموی شما واقعیت داشته باشد و بتواند ثابت کند و صاحب بار دستگیر شود نباید مشکلی وجود داشته باشد