مشاوره حقوقی رایگان - سلام. خانمی 22ساله هستم

خانمی 22ساله هستم. درحال حاضر به خواست همسرم ساکن اردبیل. ایشون از اول مشکلات زیادی داشتن. که من در جریان نبودم. در زمان نامزدی چندین بار تشنج کردن من علتش رو نمیدونستم, بعد از ازدواج دوبار این اتفاق افتاد و هربار مسیولین اورژانس علتش رو مصرف ترامادول دونستن. با صحبت قرار شد مصرف نکنن ولی باز مصرف کردن. الان سیگار بهش اضافه شده. فوق العاده بددهن هستن. چندین مرتبه از منزل و مغازه ی اقوام من طلا و پول دزدیدن. و چندین مرتبه متوجه خیانتاشون شدم. بااینکه مدارک زیادی داشتم اما همشو از بین بردن. دوبار اقدام به طلاق کردم ولی با وساطت دیگران برگشتم. بدلیل اینکه فامیل هستن. اقوام راضی نشدن که به پلیس معرفیشون کنن, یا مدرک به دست من بدن که در دادگاه استفاده کنم. ایشون فقط سه ماه در سال سرکار میرن. خسته شدم از این وضع. نمیذارن خانوادمو که تهرانن برم ببینم. پول نمیدن برای خرج کردن. و اگر میدن اصلا کفاف خودمو زندگی رو نمیده, لطفا کمکم کنید. نمیخوام خیلی تو راه دادگاهها باشم. اگر تهران اقدام کنم بهتره یا اردبیل؟ با شرایطی که گفتم. آیا دادگاه چیزی به نفع من هست. کمکم کنید. لطفا

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می توانید هم مهریه را مطالبه کنید و هم الزام زوج به پرداخت نفقه جاریه را بخواهید و نیز در صورت اعتیاد و دلایلی بر وجود عسر و حرج دادخواست طلاق بدهید و این کار می توانید یا در اردبیل و یا در تهران انجام دهید در صورت اصرار اقوام بر مصالحه وکالت بلاعزل در طلاق بگیرید