مشاوره حقوقی رایگان - انتسابی

سلام من ماهاست با شوهرم مشکل داریم چند بار منو زده دندونم شکسته نرفتم پزشک قانونی ولی بار اخر میخاست بزنه اونم با خواهرش زنگ زدم 110اومد گزارش نوشت بعد الان مهریه گذاشتم اجرا بخاطر اعسار شوهرم داره ولی نمیده به اسم خودش هیچی نیست ولی داره الان خانواده شوهرم رفتن ازم شکایت کردن که اونارو تهدید کردم خودشون شاهد شدن پدرش و مادرش و برادرش که خواهر شوهرمو تهدید کردم و یه شکایت دیگه کردن که من با یکی دیگه حرف میزدم من باید الان چیکار کنم خواهشن یه راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مهریه حق شمااست،بقیه ی مطالب اگرنتوانندثابت کنندمشکلی پیش نمی آید.موفق باشید