مشاوره حقوقی رایگان - سند عادی

سلام.ببخشید این متن، آیا حکم ابراء مهریه را دارد یا هبه هست یا اقرار به دریافت مهریه.
اینجانب...............فرزند.........دارای کد ملی .............. 100 سکه را به عنوان بخشی از مهریه خود دریافت نموده ام و در آینده هیچگونه ادعایی ندارم. من مجبور شدم بخاطر ترس از تهدیدهای شوهرم و افشای سر و وعده و وعیدها و قسم دروغش، این برگه رو بنویسم. برگه نه تاریخ داره نه شاهد داره نه ثبت محضری شده. ضمنا من اصلا نمیدونستم ابراء چیه و رضایت و اختیاری هم نداشتم. چجوری ثابت کنم که رضایت و اختیار نداشتم و فریب خوردم. میتونم جلو قاضی قسم بخورم که قصد و نیت من ابراء و هبه نبوده و اختیاری نداشتم و مجبور شدم بنویسم. مدرکی برای تهدید ندارم چون شوهرم حضوری و لفظی تهدیدم کرد. اگرقسم بخورم که بخاطر تهدیدها و وعده و وعیدهای همسرم، برگه رو نوشتم، قاضی قبول میکنه؟
آیا شوهرم نباید ادعاش رو که به دروغ به پلیس گفته 100 سکه تو خونه به زنم دادم رو ثابت کنه؟شوهرم گفت چندتا شاهد جمع میکنم که بیان دادگاه و شهادت بدن که من سکه ها رو بهت دادم درحالیکه اصلا سکه ای نداده. خواهش میکنم کمکم کنید. خیلی داره حق من خورده میشه.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،آنگونه که نوشتیدقاضی حق رابه شماخواهدداد.موفق باشید

پرسشگر :

ممنون از پاسختون اما اگرمیشه جواب سوالات را جدا بگید.
1. متنی که من نوشتم به معنای ابراء مهریه هست یا هبه هست یا اقرار به دریافت؟
2.آیا میتونم با قسم خوردن ثابت کنم که اون برگه رو بخاطرتهدیدها و وعده ها و دروغ های همسرم نوشتم و قصدورضایت واختیاری نداشتم؟آخه تهدید لفظی و حضوری کرده و مدرکی ندارم.
3.آیا همسرم باید ثابت کنه که سکه ها روبم داده یا صرف این سند عادی و اقرار من، کافیه و نیازنیست ثابت کنه که سکه ها رو به من داده؟
4.شوهرم جلوبازپرس وپلیس دروغ گفت که 100تاسکه توخونه بم داده و شاهدداره درحالیکه یک سکه هم بم نداده و میخواد شاهد دروغی بیاره.آیا صرف شهادت شاهد،قاضی حرفشوقبول میکنه که 100 تا سکه داده؟
5.اگرشوهرم نتونه ثابت کنه که بم سکه داده،حکم دادگاه به نفع من میشه؟
6.بعضی از وکلا گفتن که این بره به معنای ابراء مهریه هست.آیا درسته؟ من اصلانمیدونستم ابراء چی هست و حتی متن سند رو شوهرم بم دیکته کرد.آیا باقسم میتونم ثابت کنم که متن سند روشوهرم بم دیکته کرده؟
7.ماازاول عقدباهم درگیری داشتیم وحتی من میخواستم تودوران عقد طلاق بگیرم اماهمسرم طلاقم ندادوقسم خوردکه رفتارشودرست کنه اما نکردوتودوران عقد کاری روکه نبایدمیکرد ومن راضی نبودم انجام داد.آیامیتونم به استناد این درگیری ها وشهادت چندنفربه اینکه ماهمش درگیری داشتیم،به قاضی ثابت کنم که بره رو تحت فشار ودرگیری نوشتم؟
8.من صدای ضبط شده شوهرم رو دارم که میگه اگرهمه چیزرونبخشم،حتی پولی که دستش دارم رو بم نمیده.ضمنا میگه که مهریه ات 114 تا هست و من باید 150 میلیون پول مهریه بت بدم و وکیل گرفتم که اعساربندی کنه و... آیا این صدای ضبط شده فایده داره که به قاضی نشون بدم؟
ممنون از وقتی که میگذارید.خواهش میکنم راهنماییم کنید.من خیلی سختی کشیدم وحالاهم شوهرم باحرفهای دروغ و قسم های دروغ و شاهدهای الکی و با استفاده ازتهدید و... داره حق من رو میخوره.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام قبلا دوستان و همکاران به تفصیل در این خصوص نظر داده اند لطفا وکیل بگیرید تا اگر حقی داشته باشید پیگیری شود به نظر من متن نوشته دلالت بر اقرار به اخذ مهریه دارد و همین اقرار ذمه شوهرتون را که مشغول به پرداخت به مهریه بوده بری می کند که مفهوم ابراء دارد حال اگر با اجبار و اکراه چنین نوشته ای را امضا کرده اید باید دادخواست ابطال نوشته را بدهید و در صورت اثبات و ابطال این سند می توانید مهریه را مطالبه کنید موفق باشید