مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

باسلام مهریه سکه عندالمطالبه در دوران عقد را چگونه بدهیم که سندیت ثابت شدن پرداخت را داشته باشد. (قصد طلاق نداریم ولی امکان اثبات را داشته باشیم). درصورتیکه همسر براحتی منزل برای خرید را نمی پسندد و میگوید صبر کنیم خدا برای ما یک خانه کنار گذاشته (باتوجه به گران شدن لحظه به لحظه مسکن و کم شدن قدرت خرید من) و درعین حال نفقه هم میخواهد و میتواند عدم پرداخت مهریه و نفقه را دلیل عدم تمکین خود و دوشیزه ماندنش و نیامدن به خانه پدری که در آن کسی ساکن نیست اعلام نماید. باتوجه به این شرایط لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام زوجه اگر باکره باشد و قبلا به خواست خودش تمکین نکرده می تواند از حق حبس استفاده و هم مهریه بگیرد و هم نفقه بدون اینکه تمکین کند