مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اعتیاد و دادن حضانت به بهزیستی

باسلام حضانت فرزندانم بعهده بنده بود وقت ملات جمعه بمدت 5ساعت بود ولی بخاطر بچه ها اجازه داده بودم از صبح 5شنبه تا شب شنبه این مرتبه برد و نیاورد و با بهزیستی تبانی کردند و بچه ها را به این عنوان که من بیکارم و معتاد هستم باحکمددادگاه به بهزیستی سپرد درصورتی که همسرم بعلت فساد اخلاقی و رابطه نامشروع که مدارکش دارم نمیتوانسته حضانت بگیرد اینکار را کرده حال بدون اینکه من دادگاه بروم و پرس و جوکنند من بعنوان معتاد و بیکار سلب حق حضانت شدم مسئول دفتر دادستان هم بنده را تا شناخت گفت بازداشتت میکنم چرا به بهزیستی معترض شدی راستی من 3سال قبل بعلت مشکل کولیت روده تریاک میکشیدم حالا نمیکنم آیا میتواند گذشته ام موثر باشد و چگونه میتوانم ثابت کنم معتاد نیستم و بچه هام که پسری9ساله و دختری13ساله است را پس بگیرم شکایتی هم کردم برای زن سابقم بعنوان ممانعت از حق، و ملاقات آیا پیگیری آن را هم بکنم سپاسگزارم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،فراینداین اقدام مفصل هست،بایک وکیل حضوری مشورت کنید.موفق باشید