مشاوره حقوقی رایگان - آیا شاکی میتواند پرونده در حال دادرسی را شخصا از شعبه تحویل بگیرد و از استرداد آن امتناع کند؟

سلام
من متهم پرونده ای هستم که منجر به صدور جلب دادرسی و قرار وثیقه 50 میلیونی شدم اما حدود 28 روزه که شاکی پرونده نیابت دار رو از شعبه شهرستان تحویل گرفته و هنوز به شعبه اصلی تهران تحویل نداده راهنمایی بفرمایید لطفا.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر آزاد هستید حضورا پیگیری نمایید و اگر بهدعلت عجز از وثیقه بازداشت هستید اعتراض نمایید