مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خانوم ... عزیز.
من یه برادر دارم که خارج از کشوره بصورت غیابی خیلی زود با یه خانوم عقد کرد که بتونه کارای ویزاشو بکنه بتونه بعد از عروسی ببرش همراش خارج از کشور. همه اینکارا در عرض کمتر از دوماه انجام شد. تا قبل از عقد ما خبر نداشتیم که این خانوم مشکل شدید دیسک کمر داره بحدی که هیچ دکتری جوابشو نمیداده. بعد از عقد متوجه این موضوع شدیم. خلاصه وقتی که رفتن خارج سر ناسازگاریو گذاشت همیشه که مریض بود تمام خبرا رو برای مادرش میبرد و مادرش همش تو زندگیشون دخالت میکرد داداش منم بهش میگفت که اینکارو نکنه که پدرش بدون اجازه براش بلیط میگیره و میارش ایران. دقیقا روز یک میرسه میره همه مهریشو ک800تا سکه بوده میذاره اجرا و نفقه و هزینه درمانش رو هم همینجور. زمانیکه خارج از کشور هم بوده عمدن دعوای سوری راه مینداخته که از برادر من فیلم بگیره و بفرسته واسه پدرش.برادر من نه حتی یکبار دست روش بلند کرده نه حتی فحش داده فقط داد و بیداد میکردن. همچنین مخفی کاری هم خیلی داشته طوریکه گوشیشو دست برادرم نمیداده که حتی ببینه با کیا در ارتباطه. الانم هرچقد که بهشون مراجعه میکنیم حاضر نمیشن صحبت کنن و دختره رو هم ماا صلا ندیدیم. نمیدونیم واقعا دلیل اینکارا چیه کسی رو پیدا کرده یا هرچی. الان توی این شرایط واقعا باید چکار کنیم؟ برای زنی که حتی 10 روزم زندگی نکرده و باباش از خونش فراریش داده اینهمه مهریه و نفقه حقش نیس. میشه یه مشاوره بدین که باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام البته من خانم نیستم! مهریه حق زن است و اگر عندالمطالبه باشد می تواند پس از عقد هرزمان که بخواهد مطالبه کند در مورد نفقه اگر در تمکین برادرتان نیست نباید تعلق بگیرد برادرتان یک وکیل در ایران بگیرد و دادخواست الزام به تمکین بدهد تا خانم مجبور به تمکین شود و اگر تمکین نکرد ناشزه محسوب و حق نفقه ندارد در مورد مهریه که تکلیفش مشخص شد اگر توان پرداخت ندارید اعسار بدهید تا تقسیط شود