مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

سلام وقت بخیر شکایت بنده درباره ضرب و جرح عمدی که دادیار هنوز نامه پزشک قانونی به دستش نرسیده و درحال حاضر در استراحت پزشکی هست پرونده رو مختومه اعلام کرده به دلیل تناقص گویی شاکی و شاهد با این که هم شاهد دارم هم گزارش 110و هم نامه پزشکی قانونی موجود هست اعتراض زدم پرونده به شعبه دیگری رفته اعتراض رد شده به دلیل نداشتن ادله کافی بعد از رد شدن اعتراض نامه پزشکی قانونی آمده و تعیین دیه کرده است حالا من باید چه کار کنم ممنونم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام از طریق ماده 477 آیین دادرسی درخواست اعاده دادرسی بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه رای قطعی صادر شده است امکان اعتراض وجود ندارد و به نظر بنده درخواست اعاده دادرسی نیز با این شرایط نتیجه ای نخواهد داشت.