مشاوره حقوقی رایگان - تغییر عنوان فوتی

باسلام. پدر بنده درسال 73 در زمانی که بنده بچه بودم در منطقه ای در استان هرمزگان عازم بندر عباس بوده برای کارگری که مدارک شناساییش همراهش بوده، از قضا در آن محل چند نفر قاچاقچی بودن که مامورین میاند و درگیر میشن و مردم که از خونه ها بیرون میاند پدر بنده مورد اصابت گلوله قرار میگیره و فوت میکنه بعد که قاچاقچیا دستگیر میشن در دادگاه مواد را به خود نمیگیرند و به گردن پدر بنده میندازن و تبرئه میشن، بعد از گذشت سالها که بنده رفتم دنبال فوتی برای معافیم در فوتنامه نوشتن علت مرگ درگیری مسلحانه، با توجه به اینکه درج درگیری مسلحانه در فوتی برای استخدام در ادارات دولتی مشکل ساز میباشد آیا بنده میتونم و شکایت کنم و عنوان فوت را اصلاح کنم، لطفاً راهنمایی کنید چکار کنم! باتشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام، پس با این حال بنده حق شرکت در آزمون ادارات دولتی را ندارم، لطفآ راهنمایی بفرمایید چکار کنم!!