مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام. خانه ای که در آن سکونت داریم سندش رهن بانکه تا قسطاش تموم بشه و ما وکالتی خریدیم مسکن مهر و دو دنگش برای من است و همسرم یه خانه ارث پدری دارند که مادرش در آن سکونت دارد و یک پراید که نو نیست. سر کار هم میرن که آزاد و رسمی نمیباشد حقوق مشخصی به اون صورت ندارن.. با این وضع برای به دست آوردن مهریه چه کار میشه کرد؟ آیا میشود همه حقم را بگیرم از این چیزها کدامش شامل مهریه میشود؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ظاهرا به این سوال پاسخ داده ام ماشین و سهم الارث و یک چهارم حقوق برای مهریه قابل توقیف و مزایده و فروش می باشد در خصوص خانه مسکونی از مستثنیات دین است البته جون در آن شریک هستید در خواست توقیف بدهید و اگر با اعتراض و اثبات مستثنی بودن دین همراه نشود با انجام تشریفات به شما منتقل خوهد شد موفق باشید