مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی خودرو

با سلام و احترام
بنده حدود 2 سال پیش به صورت قولنامه یک دستگاه ماشین خریده ام الان میخوام ماشین رو بفروشم شخصی که ازش خرید کرده ام الان خارج از کشور میباشد و نمیتونم سند قطعی بزنم. الان چه کاری میتونم انجام بدم تا ماشین رو به صورت قانونی بفروشم یا سند قطعی بگیرم. با تشکر

پاسخ ها :

احد شریفی

جناب آقای احد شریفی:

سلام. دادخواستی مبنی براثبات مالکیت والزام خوانده به تنظیم وانتقال سندرسمی مطرح نماییدواگرخوانده هم حضورنیافت غیابی حکم صادر میگردد ونماینده دادگاه جهت انتقال سندبنام شمااقدام مینماید..