مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

با سلام
من در تاریخ 96/9/5 درخواست تمکین دادم به زوجه بعد از قطعیت رای در تاریخ 96/12/22 ارجاع شد به اجرای احکام بعد از خیلی مشکلات در تاریخ 97/1/30 نامه دادن به مددکاری 97/2/19 مددکار آمد خانه رو دید گفت که نمیشه اینجا زندگی کرد با مددکار درگیر شدیم تو گزارش نوشته بود که وسایل خونه تکمیل نیست بعد من رفت پیش رییس دادگاه جریان و گفتم دستور داد اسکان مجدد بده دوباره فرستادن مددکاری الان 25 روزه مددکاری امروز فردا میکنه امروز هم رفتم مددکاری میگه زنگ زدیم قرار اطلاع بده میاد یا نه. میشه راهنماییم بکنین.

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام
زوجه بعد از اجرای حکم الزام به تمکین گواهی ناشزه بودنشو از اجرای احکام گرفتم و حال میخواهم ازدواج مجدد بدهم . اگر ازدواج مجدد بدم زوجه هم به دادگاه بیاید و در جلسه حاضر شود در جلسه دادگاه بگوید که میخواهم تمکین کنم ایا دادخواست ازدواج مجدد رد میشود . ایا میتواند دادخواست بدهد که حاضر به زندگی هستم ؟ ممنون میشم راهنماییم بکنید .
با تشکر