مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنطیم سند خودرو

سلام خودرویی را به صورت قولنامه ای از نمایشگاه خریده ام مبلغ 2000000میلیون بابت تضمین تنظیم سند نزد من مانده مابقی پرداخت شده سند خودرو به نام دوشخص تنطیم شده که یکی از آنها از تنظیم آن به اسم من امتناع میکند. توضیح اینکه آن شخص قبلا خودرو رو قولنامه به فروشنده ماشین به اینجانب واگذار کرده و برای سند حاضر نشده. حالا من الزام به تنظیم سند کرده ام و تمام مدارک و قولنامه های بین اشخاص را هم ارائه داده ام و بدلیل نامشخص بودن آدرس متشاکی ثبت آگهی در روزنامه رسمی هم شده و تاریخ رسیدگی تعیین شده. الان فروشنده خودرو به من با تهدید شکایت و توقیف خودرو خواهان مبلغ تضمین شده. آیا قانونا میتواند این کار را بکند.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر تضمین بابت تنظیم سند بوده است پس از انجام تعهد قابل مطالبه است و الا خیر