مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

من یه ماشین دیرینگی دارم که به دلیل قسط عقب افتاده توقیف شد بعد از مدتی آن را رفع توقیف نموده و هنگام اقدام به آزادی ماشین گفتن شکایتی دیگر روی ماشین است که مربوط به چکی بود که محکوم شده بودم و قصد تقسیط آن را داشتم ...
آیا ماشینی که در رهن شرکت باشد می‌توانند توقیف کنند و همچنین موضوع توقیف سیستمی چگونه است گویا این توقیف سیستمی میباشد

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام جنانچه حقی در ماشین برای اشخاص ثالث وجود دارد نباید توقیف شود و ذیحق می تواند اعتراض نماید

پرسشگر :

ممنون بابت پاسخ تون ....آیا در صورتیکه در دستور جلوگیری از نقل و انتقال نوشته شده باشد باید ماشین در پارکینگ توقیف باشد یا جلوگیری از فروش آن میباشد

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام منظور ممنوعیت نقل و انتقال ماشین می باشد نه استفاده از آن