مشاوره حقوقی رایگان - رد دعوی چک

سلام
چک صادر کردم دو فقره که بجای تاریخ با سیستم صفر ثبت شده. یکیش رو کیفری اقدام کرده. اون یکی اقدامی نشده هنوز چون تکلیف اولی روشن نشده و دنبال حقوقی کردن چک هستم. چطوری کاری کنم که نتونه اونی که اقدام نشده رو کاری نتونه بکنه. و از الان مانع از انجام حرکتی رو چک بشم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام یکی از شرایط کیفری بودن چک به روز بودن چک است یعنی تاریخ آن همان روزی که صادر شدهباشد نه مدت دار لذا باید دلایلی از جمله فاکتور و یا قرارداد و یا شهود داشته باشید که نشان بدهد چک مدت دار بوده است و الا اصل بر به روز بودن چک است موفق باشید