مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی

سلام من به صورت گردشی در سالن های آرایشی لباس میفروشم‌. صاحب سالن برج 7 مبلغ 340تومن از من خرید کرد و پرداخت نکرد. از من خواهش کرد مقداری لباس دارد برایش بفروشم لباس ها رو گرفتم بدون لیست نوشتن و بعد 2 روز مقداری را پس دادم ولی باز امضا نگرفتم که پس دادم. برج 8دوباره خرید کرد و پول نداد. تا هفته پیش دوباره خرید کرد و مبلغش به 985 تومن رسید. وقتی طلب پول کردم گفت لباسارو بیار. بقیه لباس ها را بردم براش و ایشان ادعا کرد 3عدد پیراهن هرکدوم به مبلغ 400تومن نیست. در صورتی که پیش من نیست. منم به ایشان ثابت کردم با شاهد که 3قلم جنس برده ولی ادعا کرده نبرده. درضمن ایشون میگه من مبلغ 340تومن را پرداخت کردم من پرینت حسابم را چک کردم ولی نبود و از ایشون درخواست پرینت کردم ولی سرباز زد و منو بیرون کرد از ملکش. توروخدا کمکم کنید چطور پولمو بگیرم و چطور ثابت کنم دزد نیستم و از ایشون شکایت کنم. خرج مادر و پدرم را میدم. ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شمامدرکی جهت اثبات ادعانداریدبایددنبال مدرک اثباتی بروید.موفق باشید