مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره نامه به همراه گرفتن کلیه خسارات و خرج کرد برای ملک

ملک تجاری را به مساحت 260 متر مربع را به عنوان آشپزخانه اجاره نمودم که در قولنامه هم متراژ و عنوان آن قید شده به محض ورود فهمیدم که ملک مذکور فاقد مجوز بهداشت بوده و برای گرفتن پروانه کسب به مشکل خوردم و با توجه به اینکه بارها به مالک جهت رفع نواقص ساختمان ملک جهت رفع نواقص به صورت شفاهی جهت گرفتن مجوز بهداشت تذکر دادم ایشان هیچ اعتنایی نکرد مجبور شدم خودم هزینه کنم با توجه به اینکه الان متوجه شدم ملک مذکور مساحتش حداقل 40 متر کمتر از مساحت قید شده در اجاره نامه است و اینکه مذکور از جانب آتش نشانی اخطار پلمپ دارد و ایشان حاضر به رفع نواقص نشده است میخواهم اجاره نامه را فسخ کنم و کلیه خرج کرد خود را جهت گرفتن نقشه بهداشت و ساختمان را از ایشان بگیرم خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ابتدابرای وی اظهارنامه بفرست،اگرنتیجه حاصل نشدشکایت کنید.موفق باشید