مشاوره حقوقی رایگان - آیا بابت تخریب لباس میتوان دادخواست هزینه تخریب لباس و مجازات ضارب را خواست؟

باسلام و عرض ادب. طی یک درگیری ضرب و شتم لباس بنده توسط ضارب چنان بنده رو کتک زد که تخریب گردید که در گزارش کلانتری نیز ثبت و صورتجلسه گردید. بعد از تنظیم شکایت هردویمان در دادسرا و عدم سازش در شورای حل اختلاف پرونده رو به شعبه دادیاری دادند آیا در دادیاری بنده میتوانم دادخواست بابت هزینه تخریب لباس و تعیین مجازات ضارب این کار رو از دادیار بخواهم. آیا قبل از دادیاری باید فرم دادخواست رو آماده کنم یا در داخل دادیاری؟