مشاوره حقوقی رایگان - ایا ارث پدری به پسر بدهکار میرسد؟

سلام خسته نباشید بنده حدود 300 میلیون چک دست طلبکار دارم و شکایت کرده و ندارم پرداخت کنم و هیچ چیز به نامم نیست و ندارم میخواستم ببینم در صورت فوت پدرم ایا ارث و میراث به بنده میرسد؟یعنی دادگاه جلوی اموالی که به من میرسد را میگیرد؟اگه جلوشو میگیره چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟ ایا میشه پدرم نامه ای امضا کنه تا همه چیز به پسر خودم برسه و تو حساب من نیاد که جلوش گرفته نشه؟ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بارکج به منزل نمی رسد،بدهی خودت رابده خداوندکمکت میکند.موفق باشید

پرسشگر :

سلام اقا سید.... بنده بابت 300 ملیون چکی که دادم حدود 50 ملیون جنس خریدم و اون چکو برای امانت دادم و پولشونو پرداخت کردم و حالا حریص شدن که همه ی 300 ملیون رو بگیرن و من مال مردم رو نمیخوام بخورم که
لطفا جوابمو بدید مراحل قانونیش رو میخام بدونم ک ایا دادگاه جلوی ارث رو میتواند بگیرد؟

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر پدرتان فوت کند سهم الارث شما توسط طلبکاران قابل توقیف است و اگر مهریه همسرتان را ندادید همسرتان هم می تواند برای مهریه سهم الارثتان را توقیف کند و مهریه از دیون ممتازه هست و بر بقیه طلبکاران اولویت دارد می توانید از این راهکار استفاده کنید