مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی

با سلام
بنده در آزمون استخدامی علوم پزشکی سال 96 شرکت کردم و نفر دوم شدم. نفر اول به دلیل اینکه بومی شهرستان نبوده حذف شده است و نتایج اعلام شد که در حال حاضر به گزینش جهت طی مراحل بعدی معرفی شدیم. نفر اول آزمون در مرحله خود اظهاری زمان ثبت نام خود را بومی شهرستان معرفی کرده به دلیل داشتن 48 ماه سابقه بیمه در محل شغل مورد تقاضا که در زمان ارائه مدارک موفق به اثبات این مورد نشد.در حال حاضر بعد از اعلام نتایج با جمع آوری سابقه بیمه جهت ارائه به سازمان مورد نظر اقدام نموده و به هیئت تجدید نظر شکایت کرده است.آیا با توجه به اتمام زمان تحویل مدارک و اعلام نتایج و با استناد به این بند از دفترچه آزمون استخدامی که عواقب ناشی از ارائه مدارک به صورت ناقص در زمان تحویل مدارک به عهده دواطلب بوده و حق هیچ گونه اعتراضی را ندارد ،سازمان استخدامی مذکور اجازه دارد نتیجه را به نفع ایشان تغییر دهد؟آیا در صورت تغییر نتایج بنده می توانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دقیقاقوانین مربوط رانمیدانم،لطفاازسازمان استخدامی استعلام کنید.موفق باشید