مشاوره حقوقی رایگان - حق فسخ

سلام. من یک خانه ای که از پدر به ارث رسیده و وکالت فروش انرا برادرم دارد را برج 10پارسال فروختیم. که خریدار نصف مبلغ را طی دو چک داد.که چک دومش پانزده روز تاخیر داشت. قرار شد تا عید وام جانبازی بگیرد اما عید به ما گفت وام رو کسی دیگه میخاد براشون بگیرد. اونطرف همش وعده میدهد و اینار میگوید باید شما سند بدهید تا ما رهن بانک بگذاریم وام بگیریم درصورتی که چنین قراری نبوده درضمن در قرار داد حق فسخ گذاشتیم که هرکس فسخ کند بیست میلیون خسارت بدهد ما الان دیگه نمیخاهیم بفروشیم ایا با پرداخت حق فسخ میتوانیم فسخ کنیم? متشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر شرط فسخ گذاشته اید می توانید از طریق اظهارنامه مراتب فسخ را به وی اعلام و طی دادخواستی به دادگاه تنفیذ فسخ و خسارات را مطالبه نمایید