مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه مستمری بازنشستگی در تامین اجتماعی

با سلام و عرض تشکر اززحمات شما : بنده دو سال اخیر برمبنای حقوق 5میلیون تومان در یک شرکت و سالهای قبل در شرکت دیگر بر مبنای حداقل حقوق حق بیمه پرداخت کرده ام حال که تقاضای بازنشستگی نموده ام علی رغم تصریح قانون برنامه 5ساله ششم و بخشنامه 60/1 تامین اجتماعی بر محاسبه مستمری بر اساس میانگین حقوق دو سال آخر و علی رغم آنکه در دو مورد فوق هیچ ذکری از افزایش نامتعارف حقوق نرفته ولی با اینهمه تامین اجتماعی به بهانه افزایش نامتعارف حقوق (بدون توجه به اینکه افزایش حقوق من ناشی از اشتغال در یک شرکت دیگر و سمت بالاتر بوده است ) ظاهرا از اجرای قانون فوق طفره رفته و نمیخواهد میانگین دوسال آخر حقوق را مبنا قرار دهد در حالیکه حسب اطلاع هیچگونه بخشنامه یا دستورالعمل یا نامه اداری دال بر این موضوع وجود ندارد
بنظر وکلای محترم حقوق کار راه حل چیست ؟ آیا وکلای محترم میتوانند با حضور در شعبه تامین اجتماعی مدد رسان من باشند؟ البته قبل از آنکه کار به شکایت در دیوان عدالت کشیده شود؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،وکلای محترم میتواننددرقوه قضاییه وکالت کنند.موفق باشید