مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام
همسر بنده دادخواست دریافت نفقه داده اند٬ هنور احضاریه ای برای بنده صادر نشده است٬ بنده 300 هزار تومان برای ایشان ب عنوان نفقه حال واریز کردم٬ آیا تا بررسی دادگاه و صدور حکم دادگاه بنده هرماه این مبلغ برای ایشان واریز کنم ٬ محکوم ب عدم پرداخت نفقه حال نمیشم؟
سوال بعدیم اینه که یک سال عقد کردیم و در این مدت حدود 3 میلیون برای ایشان خرید کردم و حدود 12 میلیون هم طلا خرید کردم٬ در صورتی ک با معرفی شاهد میتونم به عدم تمکین ایشون حتی به صورت عام اشاره کنم٬ میتونم نفقه این دوران یکساله رو از عهده خودم خارج کنم؟
خیلی خیلی ممنون میشم کامل توضیح بدید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما می توانید دادخواست متقابل الزام به تمکین بدهید تا هر دو پرونده توام رسیدگی شود پرداخت نفقه می تواند حسن نیت شما را ثابت کند و مؤثر در عدم محکومیت باشد ولی پرداخت نفقه بیشتر در عدم محکومیت کیفری کاربرد دارد موفق باشید