مشاوره حقوقی رایگان - سلام‌ بار میلگرد بردم‌ چندروز بعد از تخلیه‌ صاحب‌ بار از پلاکم‌ شکایت‌ کرده‌ میگه‌ بارم‌کمه

سلام‌ یکی‌ دو ماه‌ پیش‌ با تریلی‌ بار میلگرد بردم‌ تخلیه‌ کردم‌ بعد چندروز صاحب‌ بار زنگ‌ زد گفت‌ که‌ بارم‌ کمه‌ منم‌ گفتم‌ باشه‌ میام‌ بارتونو میبرم‌ باسکول‌ گفتن‌ بارو نصفشو استفاده‌ کردیم‌ منم‌ دیگه‌ قبول‌ نکردم‌ رفته‌ از پلاک‌ ماشینم‌ شکایت‌کرده

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام بار اثبات با طرف شماست با وصف فوق می بایست طرف شما در همان زمان این موضوع را اثبات می نمود