مشاوره حقوقی رایگان - اتهام

سلام چندوقت پيش یه نفربه من زنگ زد و گفت که فلانی 25 میلون پول منوخرده حکم جلبشوگرفتم ولی نمیتونم پیداش کنم، ازمن خواست که کمکش کنم تاکسی روکه25میلیون پولشوخورده وحکم جلبش روهم داره پیداکنم.منم درقبال این کارازش خواستم که مشکل منوحل کنه به یه نفر4میلیون بدهکاربودم که چک وسفته داشت ازم وهرروزخدامیومدجلودروهمسایه آبروریزی میکردمن ازترس اون خونه هم نمیرفتم، من اینوخواستم ازش واون گفت ندارم من هم گفتم پس خداحافظ.بعدازچندروزپیام دادگفت باشه دوروزه دیگه پولومیدم، من هم باخوشحالی به طلبکارم زنگ زدم گفتم دوروزه دیگه پول جورمیشه، تاسه روزخبری ازاین آدم نشدمن پیام دادم گفتم چیشدپس قرارمون دیروزبودکه پول بیاری نکنه سرکارم گذاشتی؟ پیام دادساعت5بیافلان جاپولوبدم، من هم طلبکارموبرداشتمورفتم سره قرارکه تارسیدم ماموراریختن ومنوبردن کلانتری وگفتن که شمابه جرم باجگیری بازداشت شدی، افسرازم خواست که قضیه راتوضیح بدم ومن کل این ماجراراگفتم وااوصورت جلسه کردومن امضاکردم.حالاشماراهنماییم کنیدچه کارکنم خواهش میکنم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شاکی باید برای اثبات ادعای خودش دلیل بیاورد که شما قصد اخاذی داشته اید دفاع شما بستگی به دلایل شاکی یا به اصطلاح دست پر یا خالی او دارد