مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت آپارتمان.

با سلام.
من چند سال پیش آپارتمانی خریدم و بنا به دلایلی نتوانستم بنام خودم سند بزنم. سند بنام همسرم زدم. و کلیه چکهای فروشنده را بنده دادم و داخل مبایعه نامه قید و وصول شد. منزل دارای وام است و من اقساط آنرا پرداخت کردم. چطور می توانم سند را بنام خودم یا شخص دیگری بزنم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر همسرتان رضایت دارد با حضور در دفتر اسناد اقدام کنید و اگر موافق نیست همسرتان قانونا مالک است باید دادخواست ابطال سند را بدهید و ادعای خودتان را بر صوری بودن معامله و انتقال بیان کنید