مشاوره حقوقی رایگان - استعلام فیش حقوقی

با سلام همسر بنده بدون مطالبه مهریه و بدون تامین خواسته از طرف من ،یک طرفه دادخواست طلاق داده و گواهی عدم سازش صادر شده و الان رفته اعسار داده و ابلاغیه اعسارش برام اومده و در برگه اعسار اموال منقول و غیر منقول رو جاخالی گذاشته و یک مقدار ناچیز به مبلغ 5 میلیون تومان توی حساب هاش پول گذاشته مانده ولی فیش حقوقی را در برگه اعسار ذکر نکرده و برای طلاق و اعسار هم وکیل گرفته حالا میخوام بدونم من باید چطوری و در چه زمانی از قاضی بخوام که دستور استعلام از میزان حقوق کارمندیش بگیره ؟مرداد ماه باید برم در جلسه اعسار شرکت کنم .با تشکر ببخشید من خانوم هستم ولی ایمیلم به نام خودم نیست .

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام طلاق حق مرد است و هر زمان بخواهد می تواند با پرداخت حق و حقوقات زوجه دادخواست طلاق بدهد و این مانع از اعسار از پرداخت مهریه نیست شما باید دفاعیات خود را در جلسه رسیدگی حضورا و یا با تقدیم لایحه بیان کنید

مهدی جهرمی

مهدی جهرمی:

روز جلسه تقاضای استعلام بدین