مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل منزل پیش خرید شده

با سلام
منزلی مسکونی در اردیبهشت ماه سال 94 با موعد تحویل آبان همان سال خریداری نمودم و تمام تعهدات موجود در قرارداد را به انجام رسانیدم و تمام مبالغ مورد نظر در زمان خود پرداخت گردید اما متعهد نتوانست ساختمان را در زمان مورد نظر تحویل دهد . پیشرفت ساختمان حدود 90 درصد می باشد اما به دلیل مشکلات به وجود آمده بین پیمانکار و مالکین زمین ساخته شده متعهد توانایی تحویل ندارد و حدود سه سال است که بلاتکلیف هستم .
ضمنا مبلغی دیر کرد از تعهد پرداخت در زمان تحویل بیشتر شده است .

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام سوال مطرح نشده است! اگر برای تاخیر یا عدم انجام تعهد وجه التزام و یا خسارت پیش بینی شده است قابل مطالبه است و نیز می توانید الزام متعهد را به انجام تعهد و اگر انجام تعهد توسط شخص خودتان یا دیگری ممکن است با هزینه متعهد از دادگاه بخواهید و اگر راهی برای انجام تعهد نیست فسخ معامله را بخواهید