مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق سند به مالک

سلام خسته نباشید
پدر اینجانب یک زمین به مساحت 170متر در سال 60 خریداری کردن به صورت قولنامه ای که حدود 60متر آن به حریم کوچه و... رفته 110متر مانده الان که از مالک میخواییم سند بزنه به اسممون میگه 50درصد از ملک رو باید بدید به من بابت خرج سند
آیا این ادعا قانونی هستش؟و این آقا پشت قولنامه ثبت شده که همون سال 60 مبلغ 60000تومان بدهی داره که تا الان تسویه نشده
اگه امکانش هست راهنماییم کنید که ادعای این آقا قانونی هست یا نه؟اگر نه ما چه اقدامی باید انجام بدیم
با تشکر.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بستگی به مفاد توافق دارد ابتدا اظهار نامه و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

مهدی جهرمی

مهدی جهرمی:

فقط 60تومان بدهکارید
باید سند انتقال بده از طریق دادگاه
بامن تماس بگیرید