مشاوره حقوقی رایگان - تعهد برای کتک کاری

سلام خسته نباشین. ببخشید من و همسرم به مدت دوساله عقدیم و باهم رابطه داشتیم. ایشان کتک کاری کردن بنده رو. و الان در دادگاه ثابت شده کتک کاریشون. ایشان قصدش توافق برای رفتن به سرزندگیه. و حاضر به تعهد هستن. حال من میخاستم بدونم که چه تعهدی بگیرم که فردا روزی به ضرر بنده نباشه. توی تعهد دادگاه چه شرطی رو عنوان کنم. خیلی ممنون میشم از راهنماییتون.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام توصیه می شود در زندگی مشترک بایستی منافع طرفین مدنظر باشد و سر همدیگه کلاه نگذارند حالا که همسرتان بزرگواری کرده و می خواهد رضایت بدهد و شما هم قصد ادامه زندگی و عدم کتککاری دارید هرتعهدی که می خواهد به او بدهید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،حق طلاق درصورت تکرارضرب وجرح ،میتوانیدازایشان بگیرید.موفق باشید