مشاوره حقوقی رایگان - اجبار شوهرم به دادن حقوق و اضافه کاری و...

سلام. ممنون از زحماتتون. کارمند هستم. شوهرم بهم گفته بود که برای جلوگیری از خراب شدن زندگی و آبروریزی، هرماه کل حقوقم رو بهش بدم و فقط ماهی حدود 100 هزارتومن برای رفت و آمد خودم به محل کار نگه دارم. پول اضافه کاری ها و کارت هدیه هام و 5میلیون وام ازدواج و وام محل کارم رو هم ازم میگرفت و بم گفت میذارم تو موسسه نور که 27 درصد سود میده. بم گفت هروقت خواستی کل پولت با سود رو بهت میدم اما هردفعه بش گفتم پولم رو بده بم گفت که نمیدم و تو پول رو هدر میدی و باید دست من باشه و اگربخوای پولت رو بگیری، طلاقت میدم و آبروریزی میشه و... منم از ترس آبروریزی تا الان ازش شکایت نکردم. الان هم بم میگه برو دفترخونه مهریه و نفقه و اجرت المثل و... رو ببخش تا پولت رو بهت بدم. پول وکیل و کارشناس و... رو از پول من برداشته و میگه هرچی مونده رو قسطی بت میدم.
ببخشید چند تا سوال داشتم.
1. من میتونم کل پولم رو با سودی که روش رفته از شوهرم بخوام؟ سودش چجوری حساب میشه؟
2.کارت هدیه ها رو دستی به شوهرم دادم و مبلغش رو کارت به کارت نکردم.ایا میتونم شماره کارت ها رو از اداره مون بگیرم و به قاضی بدم و از قاضی بخوام پرینت حسابهای شوهرم رو بکشه بیرون تا ببینه چند تومن از این کارت هدیه ها توحسابش رفته؟
3. من پولم و سودش رو یکجا میخوام.ایا شوهرم میتونه به دروغ بگه که من پولی ندارم یا درخواست اقساط کنه؟
4.ایا شوهرم جرم فریبکاری رو مرتکب شده؟
5.شوهرم بم گفت که 2سال پیش پول رو از حساب سود برداشته و توحساب قرض الحسنه گذاشته بدون اینکه به من بگه.الان من میتونم پولم رو با همون سود 27 درصد بخوام یا اینکه سودی بخاطر قرار گرفتن تو حساب قرض الحسنه بهش تعلق نمیگیره؟
6. پول وسایلی مانند تلویزیون و میز تلویزیون و ایینه و شمعدان و... که برعهده پسر هست رو شوهرم بم گفت که من بدم و هروقت رفت سرکاربم میده. الان 3ساله رفته سرکار ولی پول وسایل رو نمیده و میگه بردار با خودت ببر. نه نفقه میده، نه پول بیمارستان من رو داده، نه پول توجیبی میده. من میتونم پول بیمارستانم و پول وسایل رو ازش بگیرم؟
7.ایا شوهرم میتونه ادعا کنه که چون زن و شوهر بودیم، من پولهامو برای خرج زندگی به ایشون میدادم؟
8.قاضی میتونه میزان دقیق پول را حساب کنه؟ اگر نتونه، من با سوگند خوردن میتونم ثابت کنم که میزان پولم با سود27 درصدری ،حدود 60 میلیون تومان میشه؟
ممنون از توجهتون. خدا دلتون رو همیشه شاد نگه داره.
9.شوهرم تو پیامک گفته تا مهریه رو نبخشی، پولت رو نمیدم. این حرف ایشون تهدید هست یا نه؟

پاسخ ها :

فتاح  عزيز زاده

جناب آقای فتاح عزيز زاده :

سلام هرچند سوالت شما متعدد و وسیعه ولی بطور کلی میتوان گفتک1-شما با داشتن هر سند مالی از قبیل پرینت حسابفکارت و ..و یا در نبود این اسناد با استناد به اتیان سوگند بعنوان اخرین دلیل،ادعاهای خود را ثابت کنید.2- نفقه و مخارج زندگیفدر هرحال و شرایطی در ازدواج دایم برعهده ی شوهر هستش حتی اگر زوجه شاغل باشه.3- تهدید های ایشان نیز قابل تعقیب کیفری می باشد.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام سوالات متعدد است بطور کلی وقتی کسی مالی را به کسی می دهد اصل بر عدم تبرع است اگر شوهرتان قبول دارد که حقوق شما را دریافت می کرده تا برایتان سرمایه گذاری کند و حالا از دادن آن امتناع می کند می توانید هم از طریق دادخواست مطالبه کنید و هم شکایت کیفری خیانت در امانت کنید بهتر است ابتدا بوسیله اظهارنامه با تعیین مقدار پولتان آنها را مطالبه نمایید تا مدرکی داشته باشید پیامکها که بنوعی تلویحا قبول کرده که از ایشان طلبکارید می تواند به نفعتان باشد موفق باشید