مشاوره حقوقی رایگان - معرفی کارمند دولت به دادگاه

با سلام اگه کارمند دستگاه دولتی بدون اطلاع مافوق خود در اسناد مالی بجای واریز یک مبلغی آن را به حساب خود یا شخصی دیگر واریز کند. سپس مشخص شود که خلاف کرده و در هیات تخلفات اداری پرونده تشکیل شود تا رای صادر شود و همزمان از طرف دفتر حقوقی هم قرار است به دادگاه معرفی شود.
سوال آیا رای دادگاه در طرح شکایت از طرف دستگاه دولتی با اعلام گزارش از طرف دستگاه دولتی تفاوتی دارد؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام عمل مذکور اختلاس است و نوع اعلام به مرجع قضایی تاثیری در مجازات ندارد