مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد پس از رضایت منجز

باسلام
همسرم و خواهرش بعد از یک درگیری خانوادگی که موجب زخمی شدن سطحی هردوطرف شد از هم شکایت کردند.
همسرم ترک تعقیب داد ولی خواهرش گذشت قطعی و منجز و بدون قید و شرط داد.
همسرم بعد از گذشت چندماه به علت عدم اجرای تعهد پرداخت اقساط لوازم منزل خواهرش که همسرم ضمانت آنها را کرده بود، تقاضای تعقیب مجدد کرد تا بدین طریق بتونه طلب خود از خواهرش رو بگیره و خواهرش محکوم به پرداخت دیه شد
حالا بعد از گذشت بیشتر از یک سال، خواهرش دادخواستی درمورد همان شکایت قبلیش به همراه نامه پزشکی قانونی علیه شوهرم مطرح کرده
آیا باوجود گذشت زمان بیشتر از یک سال و همچنین دادن رضایت قطعی و قرار موقوفی تعقیب همسرم امکان محکومیت همسرم به پرداخت دیه وجود دارد؟!
با سپاس

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اصولا اعتبار امر مختومه دارد و اگر موضوع و اصحاب دعوا واحد هستند امکان شکایت مجدد وجود ندارد