مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

با سلام. بنده استخدام بیمارستان در شهر اراک هستم و ازدواج کردم شهر کرج. عقد کرج صورت گرفته. الان میخوام انتقالی بگیرم میشه راهنمایی بفرمایین چطور تابع همسر بگیرم؟ همسرم پروانه اشتغال در شهر کرج دارند. شغل آزاد دارند. فرزند جانباز هم هستم35 درصد

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،کارکنان رسمی و پیمانی که دارای هر گونه تعهّدی از جمله تعهّد خدمت منطقه ای به دستگاه خود می باشند، با قید شرایط زیر ، امکان انتقال به استان های دیگر به جز کلان شهرها و شهرستان های استان تهران و البرز را دارا می باشند .

الف- صرفاً کارمند زن متاهل می تواند به تبعیت از همسر منتقل گردد (با عنایت به حفظ بنیان خانواده و آموزه های دینی)؛

ب- همسر در شهر مورد تقاضا شاغل باشد ( با ارائه ی حکم اشتغال به خدمت در یکی از دستگاه های دولتی یا بخش خصوصی، ارائه ی جواز کسب یا گواهی اجاره ی محل کسب و سایر مدارک مثبته مورد تایید)

ضمنادرصورتی که موافقت نشدازطریق دیوان عدالت اداری میتوانیداقدام نمایید.موفق باشید