مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی

سلام روز بخیر
من میخواستم معافیت پزشکی بگیرم ولی خیلی ها میگن نکن و به دردت نمیخوره و این چیزا. اما من تصمیمم رو گرفتم و معافی رو میگیرم چون من فقط نیاز به کارت پایان خدمت دارم تا ادامه تحصیلم توی فرانسه جور بشه. رشتمم هم زبان انگلیسی هست. بر فرض اینکه نشد برم هم به نظرم کارت پایان خدمت باز هم به درد من نمیخوره چون برای رشته ما اصلا کار دولتی نیست و کار ما اکادمیک هست که نیازی به پایان خدمت نداره. اما میخواستم نظر شما رو هم به عنوان یک مشاور بدونم تا من رو بیشتر راهنمایی کنید.
ممنون و متشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرواقعامشکلی داریدمعافیت پزشکی حق شمااست وحتماپیگیری کنید.موفق باشید