مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
30 سال پیش پدرشوهرم در برگه ای در زمان بله برون 1دانگ و نیم خانه و 6مثقال طلا به عنوان مهریه به من داده اند ولی در سند ازدواج قید نشده فقط پول آن را نوشته اند من در آن خونه 4 سال زندگی کردم منزل جزیی از منزل پدر شوهرم بود و بعد از 4 سال از آنجا بلند شدیم و به شهری دیگر رفتیم الان پدر شوهرم فوت کرده میتوانم درخواست مهریه ام را بکنم یا وراث بهم پولی که در سند نوشته اند را به عنوان مهریه ام پرداخت میکنن؟ ایا اون برگه قانونی نیست؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با ورثه در میان بگذارید تا نسبت به انتقال 1/5 دانگ خانه بنام شما اقدام کنند و اگر نشد هم می توانید دادخواست الزام ورثه را به تنظیم سند بدهید و هم می توانید مهریه را مطابق با سند ازدواجنان مطالبه کنید و اگر بر ذمه پدر شوهرتان بوده ماترک از جمله خانه را توقیف کنید موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مستندات خودراحضوری به یک وکیل نشان دهید،مشاوره حضوری بگیرید.موفق باشید