مشاوره حقوقی رایگان - مسائل حقوقی طلاق

سلام
بنده 18سال دارم تقریبا 6ماهه عقد کردم باکره هستم به درخواست همسرم یک جلسه به دادگاه رفتیم و من تقاضای نفقه و مهریه رو کردم اما همسرم گفته که به جرم خیانت در امانت از من شکایت کرده برای گرفتن طلاهایی که برای عقد برای من گرفته اند و با فرستادن پیامهای تهدیدآمیز مزاحم من میشود خاستم بپرسم که آیا میتواندطلاها را از من پس بگیرد درصورتی که طلاها درسند عقد من ثبت نشده و اینکه چندماه طول میکشد تا طلاق من صادر شود؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام هدیه دادن طلاها در دوران عقد عنوان هبه را دارد و اگر عین آنها موجود باشد می تواند به هبه رجوع کند و بگیرد ولی اگر عین طلاها نباشد و فروخته و یا تبدیل به طلای دیگر و یا سکه شده باشد تمی تواند و پیامهای تهدید می تواند جرم باشد مدت طلاق بستگی به نوع آن دارد از سه ماه تا یکسال و حتی بیشتر زمان می برد موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،هدایای دوران نامزدی قابل تقاضاودریافت است.موفق باشید