مشاوره حقوقی رایگان - آیا انتقالی به تبعیت از همسر هنوز اجرایی است

اینجانب کارمند رسمی با 10 سال سابقه کار ایا با توجه به قانون تبعیت از همسر می توانم به محل کار همسرم منتقل شوم و تعهد خدمت 5 ساله داشته ام که به پایان رسیده است و یک فرزند دارم و به افسردگی دچار شده ام که کمیسیون پزشکی هم تایید کرده اما بعد از 10 سال هنوز رییس اداره مخالفت می نماید.

پاسخ ها :

انتقالی شغل