مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

باعرض سلام و خسته نباشید
من با همسرم مشکل داشتیم ایشان در هنگام زندگی مشترکمان خانه خریدن و خانه را به نام پدرشان زدن و من وقتی اعتراض کردم گفتن مهریتو ببخش خونه رو به نام خودم بزنم و بعد از دیگه اذیتم میکردن که مهریه رو براش ببخشم که یه روزی بحث کردیم منو که در خانه پدرم زندگی میکردیم به دلایل مالی از اونجا بیرونم کرد و کلیدخانه را از من گرفت و خودش منو با آژانس آورد گذاشت خونه بابام و بچه رو از من گرفت و من فیش آژانس دستمه پدر ایشان به من مزاحمت های غیراخلاقی داشتند و همچنین شوهرم با دخترخاله اش رابطه ی صمیمی دارن که با لباسای باز جلو شوهرم میگرده و دست به دست هم میدن و من بعد از اینکه ایشان منو گذاشتن منزل پدر و کلیدخونه ای که بابام داده بود زندگی کنیم رو که ازم گرفت رفتم دادخواست ترک انفاق دادم و بعد ایشان رفتن دادخواست تمکین دادن آیا من میتونم به علت دخترخاله و به کارای غیراخلاقی پدر شوهرم که از خودش و دخترخالش مدرک فیلم و عکس هست دستم ولی پدرشوهرم هیچ مدرکی ندارم اما بخدا ابروم درخطره از شوهرم بخوام یجایی که غیر از منطقه پدرشوهرم هست خونه بگیره؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

ببخشیدمن پاسخی دریافت نکردم ایا میتونم ازشون بخوام دوراز انها مسکن تهیه کنه واقعا اونجا ابروم درخطره وهم کارایی که بادخترخالش میکنه تحقیرمیشم من دستم عکس وفیلم دارم