مشاوره حقوقی رایگان - ماشینی در تاریخ اردیبهشت ماه فروخته ام

با سلام. در اردیبهشت ماه یک دستگاه سمند مدل 82 به مبلغ 9400000 هزار تومان فروختم که 9000000 تومان دریافت کردم و 400000 هزار تومان بابت انتقال سند دریافت خواهم نمود. کلیه مدارک ماشین رو هم در اختیار خریدار گذاشته ام. الان دوماهه دارم اصرار میکنم که بیا سند هم به نامت بزنم که هم شماره پلاکم رو دریافت کنم و هم مابقی پولم رو بگیرم. خریدار چون دلال هست میگوید باید ماشین را بفروشم. ضمنا قولنامه دستی که طرفین و شهود هم امضا کرده اند رو در نزد خود دارم. الان چه باید بکنم تا سند خودرو رو به نامشان زده و پلاک هایم رو دریافت کنم؟