مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو زیان دیده از پارکینگ و تعمیر آن

سلام
بنده راننده ماشین بودم که با یک ماشین دیگه برخورد کردم. کروکی رو اوردن مقصر ماشین مقابل بود. پرونده رفته دادگاه و ماشین هم تو پارکینگه. سرنشین بنده هم مجروح شده. روند ترخیص ماشین چیه الان؟ الان نزدیک دو ماه از زمان تصادف گذشته و ماشین من در پارکینگ هستش و دادگاه به من گفته میتونی ماشین رو ترخیص کنی ولی اجازه تعمیر نداری.. (از اونجایی که جلوی ماشین جمع شده ترخیص ماشین بدون تعمیر هیچ فایده ای نداره) راهی هست که ماشین رو ترخیص کنم و تعمیر؟
به ما گفتن که طرف صد در صد مقصره ولی باید صبر کنیم تا حکم دادگاه صادر بشه و وقتی از دادگاه میپرسیم میگن متهم رو احضار کردن ... این روند چقد طول میکشه و کی تموم میشه؟
الان دو ماه رد شده و هنوز دادگاه هیچ ابلاغیه ای نداده.. تا کی باید منتظر موند؟ از دادگاه که میپرسیم میگن پرونده در حال جریانه و پیام های جدید رو از طریق سامانه ابلاغ میکنن.. میشه بگید معمولا این کارها چقد زمان میبره؟؟

باتشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازشورای حل اختلاف تقاضای تأمین دلیل استدعاکن،کارشناس درتأمین دلیل مشخص میکندوشماپس ازترخیص خودروتعمیرات راشروع کن.موفق باشید