مشاوره حقوقی رایگان - بعد از فوت برادر

با سلام و عرض ادب.
برادر بنده می خواهد وام مسكن بگيرد و من يك آپارتمان دارای سند شش دانگ دارم و ميخواهم سند خونه خودم را بزنم به نام بردارم تا وام مسكن را بگيرد .
سوال؟
حال بعد از سند خوردن به نام بردارم اگر برادرم فوت كند من بايد قبل از فوت برادرم چه نوع سندی و اقداماتی انجام دهم تا بعد از فوت برادرم به مشكل (حضور وراث ديگر ) نخورم؟
آيا صلح نامه عمری مشكل من را حل می كند؟

پاسخ ها :

بیژن مهرورز

بیژن مهرورز :

استان :

سلام شما برای جلوگیری از خطر وراث برادر باید همزمان با انتقال آپارتمان بنام برادرتان همزمان یک وکالتنامه بلا عزل و یک مبایعه نامه با این توضیح که برادرتان فقط جهت دریافت وام مسکن ظاهرا مالک آپارتمان شده ودر حقیقت مالک آن شما هستید و شهود ازجمله همسرو فرزندان ایشان این مهم را در مبایعه نامه تصریح نمایند

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برابرتوصیه همکاراقدام نمایید.موفق باشید