مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربايی

همسر صاحبكار خواهرم به او اتهام زده كه با شوهرش سر و سری دارد. بعد با پدرش آمدند در محله ما خواهرم رو به زور و با تهديد سوار ماشين كردن كه بيا صحبت كنيم. خواهرم كه ترسيده بوده درب ماشين در حال حركت رو باز ميكنه و انها از ترس ماشين رو متوقف ميكنن ولی به زور دوباره او را سوار ميكنند و حتا جلوی دهانش رو ميگيرند كه داد نزنه و طلب كمك از مردم نكنه. خواهرم به زور پياده ميشه و از مردم ميخواهد كه به پليس زنگ بزنند ولي آنها به مردم ميگويند كه اين دروغ ميگه و دزدي كرده !!!! خلاصه خواهرم رو راضي ميكنند كه به پليس زنگ نزنه و ولش ميكنند و ميروند. خواهرم به خانه بر ميگرده و ميبينه كه به خاطر كشمكشها بازوهاش كبود شده. به توصيه دوستانش از آنها شكايت ميكنه و حالا منتظر دادگاه هستند. سوال من اين هست كه آيا اين كار آنها آدم ربايی محسوب ميشه؟ اگر انها كلا قضيه را انكار كنند خواهر من بايد چه كار كند؟ اين اتفاق در يك خيابان پر رفت و آمد پيش آمده ولی همه شاهدين عينی رهگذر بودند !

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر قابل اثبات باشه که بعید است اتهام آنها شروع به آدم ربایی و ایراد صدمه و افترا خواهد بود موفق باشید