مشاوره حقوقی رایگان - استعلام

با سلام همسرم در دوره عقد دادخواست طلاق داده بعد از صدور گواهی عدم سازش رفته دادخواست اعسار داده ولی در برگه اعسار فیش حقوقی نذاشته حالا میخوام بدونم من چطور باید از قاضی بخوام که دستور استعلام فیش حقوق کارمندی همسرم را بده ؟ ایا باید تا قبل از تشکیل جلسه اعسار برم دادخواست برای فیش حقوقی بدم یا اینکه چه کار کنم ؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام تا قبل از جلسه رسیدگی شما کاری نمی توانید بکنید و ایرادات و دفاعیات شما در اولین جلسه رسیدگی اهمیت دارد با وکیل مشورت فرمایید موفق باشید