مشاوره حقوقی رایگان - درباره زدن مهريه

سلام.من و خواستگارم توافق داريم روی انتخاب ١٤سكه براي شروع زندگيمون. اما به دلايلي خانواده من مخالف زدن اين عدد از مهريه هستند. و خانواده مرد خاستگار هم مخالف زدن بيشتر از اين عدد هستند. خانواده من ميگن بايد لااقل پشت قباله اي چيزي كنار ١٤زده بشه براي تضمين اينده دخترشون. ولي خانواده خاستگارم چون با پسرشون مخالف بودن حتا خونه هم نميزنن كنار اين ١٤تا ميگن هنوز خونه به نام پسرمون نشده. و يجورايي با اين وصلت پسرش مخالفه مادرش.. بنظرتون چه راهي هست كه انتخاب كنيم برای زدن مهريه درست باا ين اختلافا؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به نظرمی رسدشخصی ازدوستان یافامیلانی که خانواده همسرتان برای حرفش ارزش قایل هستندپادرمیانی کند.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.لطفاً تماس داشته باشید.یاالله