مشاوره حقوقی رایگان - رهایی از خدمت نظامی و دریافت مستمری

با سلام بنده از شاغلین ارتش هستم و تا الان مدت 17 سال خدمت کردم و الان به دلایلی دیگه ادامه خدمت در ارتش برام مقدور نیست طوری که شنیدم نفرات بالای 15 سال خدمت با توجه به ماده 14 قانون حقوق و مزایای مستمر، پس انداز ثابت، حق بیمه و بیمه درمانی مشمولان قانون ارتش جمهوری اسلامی مصوب 1368 که در سال 88 بازنگری شده و در آن قید شده "به عائله تحت تکفل آن گروه از کارکنان نیروهای مسلح که پس از سال 1368 با داشتن حداقل پانزده سال تمام سابقه خدمت بر اساس نظر مراجع قضایی و هیئت های مربوط به رسیدگی و تخلفات نیروهای مسلح اخراج شده اند بر اساس نظر هیئت های یاد شده ماهانه وجوهی معادل سه پنجم حقوق بازنشستگی آنان پرداخت می شود." میتوانند مستمری دریافت بکنند لذا خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که چطور میتونم از این قانون و یا هر راه دیگه ای استفاده بکنم و از خدمت رها بشم طوری که بیمه و حقوق من هم ادامه پیدا بکنه. شایان ذکره که الان بعضیا یک گزارش مبنی بر عدم توانایی ادامه خدمت به سلسله مراتب میدن و بعدش از خدمت فراری میشن وقتی برابر ماده 96 قانون ارتش از خدمت به دلیل فرار مازاد بر 6 ماه اخراج شدن اونوقت به دادگاه میروند برای مستمری بگیر شدن پیگیری می کنن اما من نمی خوام مرتکب فرار بشم و دنبال این هستم که رای دادگاه رو سریع بگیرم. از توجه شما سپاسگزارم. در ضمن اگه وکیلی هست که بتونه به بنده کمک بکنه لطفا به من معرفی کنید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،با20سال خدمت میتوانیدبازنشسته شوید،3سال صبرکن.موفق باشید