مشاوره حقوقی رایگان - انفصال از خدمت

با رای اداره کار نهادی دولتی محکوم شود و مبلغی را باید پرداخت نماید آن نهاد از پرداخت آن با رای لازم اجرا بودن امتناع نماید و با توجه به دولتی بودن نهاد که نمی شود حساب دولتی و بعد از مدت 18 ماه چنین کاری می توانن انجام داد. آیا می توان بعد از این مدت زمان حکم انفصال شخصی که رییس Hن بخش بوده و از پرداخت امتناع نموده را انجام داد؟ این قانون مربوط به کدام از بند ها می باشد؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،انفصال نه،حساب شرکت مسدودمیشود.موفق باشید

امین گرجی

جناب آقای امین گرجی :

انفصال زمانی میشود که با وجود تامین اعتبار از پرداخت محکوم به استنکاف ورزد که در این صورت مسول یا مسولين متخلف منفصل میشوند