مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت رضایت نامه از باشگاه ... تهران

سلام من بازيکن سابق اميد ... تهران هستم من بعد قرارداد سه ساله دو ماه بعد مصدوم شدم دیگه نتونستم تا نیم فصل ادامه بدم و به همین خاطر من انتقال دادند شمال کشور ادامه بدم موقعی که برگشتم نه قرارداد داشتم نه مدارکامو در باشگاه کردم بعد چندسال میخوام در لیگ دسته دوم بزرگسالان کشور با یه تیم دولتی بازی کنم ولی میگن من چون که قرارداد داشتم باید رضايت نامه ... رو ببرم ولی باشگاه ... میگن تو بازيکن ما نیستی نمیدونم چه کنم

پاسخ ها :

علي  شادمان

علي شادمان :

همون باشگاهی که قراره توش بازی کنین به چه دلیل و مدرکی میگن که شما قرارداد داشتین اگه مدرکی گیر بیارین میتونین به فدراسیون مراجعه و درخواست تحویل مدارکتونو بکنین وگر نه از طریق محاکم قضایی اقدام به طرح دعوی حقوقی با عنوان تحویل قرارداد و الزام به ایفای تعهدات قراردادی بنمایین

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،وفق توصیه همکارگرامی دنبال کنید.موفق باشید